Eriz

Bernská Vysočina Predpokladané termíny zatvorenia lyžiarskych stredísk

Bernská Vysočina: Predpokladaný koniec lyžiarskej sezóny 2024/2025

Dokedy sa lyžuje v regióne Bernská Vysočina? Lyžiarska sezóna 2024/25 v regióne Bernská Vysočina končí 05. 05. 2025. Upozornenie: Dátum sa môže zmeniť v závislosti od snehových podmienok. Odhad vychádza z údajov za ostatné sezóny.
Stredisko
Koniec sezóny
Nový sneh
Výška snehu
Zjazdovky
Beatenberg02. mar
-
0cm
-
0-15cm
Stvrdnutý sneh
0/11 km
-
Eriz02. mar
-
0cm
-
35-45cm
Stvrdnutý sneh
6/6 km
-
Kiental02. mar
-
0cm
-
-
-
0/12 km
-
Aeschi09. mar
-
0cm
-
5cm
-
-
-
Diemtigtal - Grimmialp09. mar
-
0cm
-
10-40cm
Prašan
7/10 km
70% v prevádzke
Habkern09. mar
-
0cm
-
5-10cm
Mokrý sneh
0/8 km
-
Hemberg - Bächli09. mar
-
0cm
-
-
-
-
-
Rossberg - Oberwil09. mar
-
0cm
-
0-25cm
Prašan
7/7 km
-
Schwanden - Sigriswil09. mar
-
0cm
-
-
-
-
-
Boltigen - Jaunpass16. mar
-
0cm
-
1-50cm
Prašan
5/10 km
-
Kandersteg16. mar
-
0cm
-
5-45cm
9/14 km
-
Les Prés d'Orvin16. mar
-
0cm
-
5-15cm
-
-
-
Schwarzenbühl - Selital16. mar
-
0cm
-
30-40cm
Prašan
8/10 km
78% v prevádzke
Diemtigtal - Springenboden23. mar
-
0cm
-
25-40cm
Prašan
16/6 km
-
Diemtigtal - Wiriehorn23. mar
-
0cm
-
25-40cm
Prašan
9/18 km
-
Gstaad - Saanen - Rougemont30. mar
-
0cm
-
10-65cm
Prašan
178.7/200 km
89% v prevádzke
Meiringen - Hasliberg30. mar
-
0cm
-
3-205cm
Stvrdnutý sneh
51/60 km
-
Rüschegg - Eywald30. mar
-
0cm
-
-
-
-
-
Brienz - Axalp06. apr
-
0cm
-
55-100cm
Prašan
12/15 km
-
Elsigen - Metsch - Frutigen06. apr
-
0cm
-
5-85cm
Prašan
31/30 km
-
Lenk06. apr
-
0cm
-
5-123cm
Prašan
110/186 km
-
Gstaad - Saanenmöser - Schönried - Zweisimmen06. apr
-
0cm
-
10-65cm
Prašan
179/200 km
-
Gstaad13. apr
-
0cm
-
10-65cm
Prašan
177.6/200 km
89% v prevádzke
Grindelwald - Wengen27. apr
-
0cm
-
10-136cm
Prašan
176/213 km
-
Glacier 300030. apr
-
0cm
-
10-250cm
Prašan
26/28 km
-
Mürren - Schilthorn30. apr
-
0cm
-
77-222cm
58/51 km
-
Adelboden04. máj
-
0cm
-
2-112cm
94/210 km
-

Naplánuj si pobyt

Copyright © 1995-2025 Mountain News LLC. Všetky práva vyhradené.